Nous Sistemes De Llum De Desinfecció D’aire I Superfície Amb Tecnologia UVC Per Fer Front A l’Covid-19

6/05/2020

Nous Sistemes De Llum De Desinfecció D’aire I Superfície Amb Tecnologia UVC Per Fer Front A l’Covid-19

Ara que la indústria d’esdeveniments i entreteniment està paralitzada per les mesures governamentals per frenar l’avanç mundial de l’coronavirus, Luxibel ha llançant una nova gamma de productes amb tecnologia UVC en la lluita contra COVID-19. Gràcies a aquests sistemes de llum UVC d’alta qualitat, les habitacions i els equips es poden desinfectar bacteriana i viralment.

Se sap que la radiació UVC trenca l’ADN de bacteris, virus i espores. Com a resultat, es tornen inofensius. La radiació UVC es pot usar per a múltiples propòsits en el tractament d’aigua i aire, però s’empra principalment com un procés de desinfecció que inactiva microorganismes sense químics.

Les noves lluminàries Luxibel es fabriquen a Europa i utilitzen components UV de Philips d’alta qualitat. La tecnologia UVC existeix des de fa força temps amb aplicacions principalment en plantes de tractament d’aigua i per a l’esterilització d’equips mèdics. L’efectivitat de la tecnologia ha estat àmpliament provada i aprovada per llei.

L’atenció se centra en lluminàries amb il·luminació UVC directa, indirecta i híbrida. El B Direct i el B Direct II fan servir radiació directa mentre que el B Air s’enfoca en la purificació indirecta de l’aire. El B Hybrid combina radiació directa i indirecta. Tots els dispositius de radiació directa tenen una doble seguretat estàndard amb un sensor de moviment i una llum LED d’alarma i un xiulet. També hi ha disponibles una àmplia gamma d’accessoris, com braços de muntatge, unitats de control sense fils, filtres d’aire de carbó actiu i llums UVC de recanvi.

Les unitats amb llum UVC directa només es poden activar en àrees on no hi ha persones físiques presents durant el procés de desinfecció, ja que la radiació UVC és perjudicial per a la pell i els ulls.

Hans Vanderheijden, de Luxibel, explica: «Els aparells amb il·luminació directa només poden desinfectar espais despoblats, per exemple, abans i després de l’horari d’obertura de l’oficina o durant descansos intermitents. Però també estem llançant una variant on les fonts de llum UVC estan tancades en una carcassa a través de la qual l’aire flueix. Com a resultat, l’aire ambiental es desinfecta de manera segura i el dispositiu pot romandre activat les 24 hores, els 7 dies de la setmana, sense ser nociu per als humans. Els virus es transmeten en gran mesura a través de l’aire (per exemple, a l’tossir o esternudar), i el nostre dispositiu garanteix que l’aire es desinfecta. Aquesta inversió no només és interessant ara, pel coronavirus, sinó que també ajuda a neutralitzar els virus recurrents (com la grip), els àcars de la pols, la floridura, els bacteris i altres microorganismes ».

La instal·lació és possible en oficines i sales de reunions, hospitals, centres d’atenció residencial, sales d’espera, consultoris mèdics, transport públic, teatres, sales de cinema, supermercats, àrees de recepció, càtering, venda minorista, estacions de servei, a àrees moblades per desinfectar materials o roba, o fins i tot a casa.

Victor So Professional S.L.® | Aspectes legals | Politica de cookies
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram